3 Много Яки Момичета По ПРАШКИ,,,,,СМАО ЗА МЪЖЕ(+ВИДЕО)

Advertise:
Крис Браун определено ще има много поводи за ревност, ако любимата му продължава да излага на показ тялото си. Риана обича да се разголва, а още повече обича да провокира феновете си със снимки в социалните мрежи. Макар че барбадоската призна, че майка ѝ никак не одобрява високата ѝ активност във Facebook, Twitter и Instagram, изглежда че певицата е пристрастена към този тип общуване.
Advertise:
Миналата седмица Риана имаше проблеми с гласа си, след като ларингитът ѝ се завърна и се наложи да отмени поредния си концерт, част от турнето ѝ. Но почитателите ѝ в Атланта имаха възможността да зърнат идола си, а тези които не бяха на концерта, поне успяха да разберат с какво бельо е звездата.
Advertise:
Още по темата ... Риана отново отложи концерт Риана и Крис не са скъсали, но непрекъснато се карат Риана постна в Twitter своя снимка, на която тя е по жълти бикини и е прикрила гърдите си с ръце, докато гримьорът ѝ се труди върху лицето ѝ. Мъж в близост до полуголата Риана определено ще изкара наяве буйния темперамент на Крис. Остава само да видим как този път той ще провокира половинката си.


<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<ВИЖТЕ ВИДЕОТО ТУК>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Няма коментари:

Публикуване на коментар